Can't find what you are looking for? Try these pages!

DataFlex Seminar 2017

16 mei 2017 at Buitenplaats Amerongen

DataFlex Seminar

With exception of our foreign guest speakers, all presentations will be in Dutch.

Na de Synergy conference die in Atlanta plaatsvond, willen we het laatste DataFlex nieuws ook graag naar Nederland brengen. Daarom wordt op 16 mei aanstaande in Amerongen een speciaal DataFlex Seminar georganiseerd.

Dit keer zullen naast de sprekers uit het team van Data Access Europe, diverse gastsprekers zijn. In de eerste plaats is dat Chip Casanave, CEO/President van Data Access Worldwide, die het evenement zal openen. Ook mogen we Klaus Berthelsen begroeten, van Front IoT. Klaus zal zijn ervaringen delen met activiteiten rond “The Internet of Things” en de rol die DataFlex daarin speelt.

Omdat het DataFlex seminar maar 1 dag duurt, kunnen niet alle presentaties van Synergy worden gegeven, maar er is een interessante mix van onderwerpen gekozen voor zowel Windows- als web ontwikkelaars.

Programma

 • Ontvangst
 • Welkomstwoord door Chip Casanave, CEO/President, Data Access Worldwide.
 • DataFlex 19.0 is momenteel in Beta. Harm Wibier (Software Engineer, Data Access Europe) geeft een overzicht van de vernieuwingen in deze versie.
   
 • Wat kunt u verwachten van versie 7 van Dynamic AI “business intelligence tool” door Carsten Sørensen, CEO Cintac A/S uit Denemarken.
   
 • Ulbe Stellema, Software Engineer bij Data Access Europe geeft een kort overzicht van de mogelijkheden van DataFlex Reports. De nieuwe features in versie 6.0 komen aan bod en wat er voor de toekomst nog meer gepland staat.
   
 • Lunch
 • Nice Software is een bedrijf dat software levert voor paramedici in veel ziekenhuizen in Nederland. MediaCast is een heel nieuw zakelijk concept, waarbij diverse technische uitdagingen moesten worden opgelost. Hanneke van den Heuvel en Rob Vonsée (directie Nice Software) en Henri Reterink (Software Engineer, Data Access Europe) presenteren hoe het Mediacast project vorm kreeg.
   
 • In DataFlex 19.0 wordt een geheel nieuwe manier geïntroduceerd, hoe de koppeling naar SQL Server kan worden gelegd. Vincent Oorsprong (Software Engineer, Data Access Europe) legt alles uit, hoe dat in zijn werk gaat.
   
 • Henri Reterink toont hoe het web framework uitgebreid kan worden met geavanceerde controls. Een voorbeeld is de web scheduler van DHTMLX. Pieter Saelens van Soft Naert zal eerst tonen wat het control kan, en hoe zij het hebben ingezet in hun DataFlex applicatie.
   
 • Korte pauze
 • DataFlex 19.0 biedt diverse nieuwe features, waarmee applicaties een mooie face-lift kunnen krijgen. Harm Wibier legt uit welke features dit zijn en hoe het werkt.
   
 • Voor sommige webapplicaties is het noodzaak om een goed UI/UX design te hebben. Nigel Smink, Designer bij Data Access Europe, legt uit hoe een DataFlex applicatie geheel naar eigen inzicht kan worden gestyled.
   
 • DataFlex en IOT – Real Opportunities and Real Solutions door Klaus Berthelsen, Director Front-IoT, Denemarken. Klaus geeft een aantal praktische voorbeelden van IoT mogelijkheden, en hoe deze met DataFlex zijn gerealiseerd.
   
 • DataFlex, the leading Edge. Nick Nikijuluw (Managing Director, Data Access Europe) bespreekt hoe DataFlex ontwikkelaars voor het web een bepaalde cyclus zullen moeten doorlopen, om tot de ultieme webapplicatie te komen.
   
 • Borrel in de bar!

 

Graag nodigen wij u voor het DataFlex seminar uit op Buitenplaats Amerongen, Drostestraat 12 te Amerongen (routebeschrijving). Deze locatie, op een sfeervol landgoed, belooft een inspirerend en zorgeloos verblijf. Een mooie gelegenheid om u weer te ontmoeten!

Registreer hieronder, om aan het gratis seminar deel te nemen of email ons (info@dataaccess.eu) of bel even, dan maken wij de registratie in orde (074-2555609).