Can't find what you are looking for? Try these pages!

News

DataFlex Migration Workshop – 11 november in Tilburg

Note: this article is about a Dutch Migration Workshop, the article is written in Dutch.

Vanwege de recent vernieuwde adviezen betreffende COVID-19, is besloten dat het Seminar in Tilburg komt te vervallen.

De DataFlex 2021 Migratie Workshop heeft een andere opzet, waardoor deze wel door kan gaan. De workshop is verplaatst van de ochtend naar de middag en start om 12:30 uur en er zijn nog een paar plekken vrij! De workshop is deels theorie en deels hands-on. Neem je laptop mee en vraag tijdens de workshop aan de aanwezige experts, hoe bepaalde aspecten van de migratie naar Unicode en/of 64-bit voor jouw applicatie kunnen worden aangepakt.

De workshop heeft een informele ‘drive-in’ opzet. Als het zinvol is, proberen we om de behandeling van een vraag met de groep te delen, zodat iedereen er profijt van heeft. Het kan zijn dat andere ontwikkelaars ook al creatieve oplossingen hebben bedacht, die ze met anderen willen delen, daar is ruimte voor.

Aansluitend wordt om 18:00 uur een gratis diner verzorgd.

Tip: bekijk voor de workshop de DataFlex Learning Center Course ’Migrating to DataFlex 2021’.

Schrijf je in!

Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor het evenement met je Data Access ID, deelname is gratis. Laat weten of je ook bij het diner aanwezig bent. Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!

Wanneer je geregistreerd bent ontvang je voor het event meer informatie via de mail.

We heten je graag welkom in Tilburg op 11 november aanstaande. Tot dan! 

Aanmelden

De workshop vindt plaats op een zgn. ‘horeca locatie’. Dit betekent dat toegang alleen mogelijk is volgens de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment houdt het in dat u een geldige corona pas (QR code) en ID moet tonen bij de entree.