Can't find what you are looking for? Try these pages!

Dutch DataFlex Seminar 2023

31 Mei 2023 at Soesterberg

Dutch DataFlex Seminar 2023

All presentations will be in Dutch


DataFlex is sterk in ontwikkeling. Wij zijn klaar voor de toekomst en we staan te springen om het laatste nieuws met Nederlandse ontwikkelaars te delen. Daarom nodigen wij je uit voor het DataFlex Seminar in Soesterberg op woensdag 31 mei 2023 van 10:00 tot 16:00 uur, waarna we afsluiten met een borrel.

De agenda is gevuld met het laatste nieuws over DataFlex 2023, de toekomst van DataFlex, een geheel nieuw product waaraan gewerkt wordt en de meerwaarde van DataFlex als product, vergeleken met concurrerende tools.

Tijdens de pauzes is er genoeg tijd om bij te praten met mede DataFlexers! Al met al de plek waar je bij moet zijn als Nederlandse DataFlex ontwikkelaar! Meld je aan via de knop onderaan deze pagina, om zeker te zijn van een plekje bij het gratis DataFlex Seminar! 

Programma

10:00 Een nieuwe koers… - Janine Weijers
Data Access bestaat bijna 50 jaar. We geven graag inzicht in de voorbereidingen die zijn getroffen voor de komende jaren.


10:15 DataFlex? - Michiel Schipper
Michiel groeide van vrijetijdprogrammeur in DataFlex naar directeur Financial Services bij Topicus. Na veel jaren waarin hij met veel diverse programmeertalen en -platformen heeft gewerkt, denkt hij nog wel eens terug aan DataFlex.


10:30 Hot Features - Henri Reterink
Technieken als Drag & Drop en Dynamic Objects maken jouw applicaties nog makkelijker en gebruiksvriendelijker. We laten zien dat de mogelijkheden oneindig zijn.


11:15 Korte pauze


11:30 What’s Next? - Bram Nijenkamp
Er wordt hard gewerkt aan geheel nieuw product, wat naar verwachting binnen enkele jaren het licht zal zien. Je krijgen vast een voorproefje.


12:00 SQL Rules - Harm Wibier
Met SQL-ness brengt DataFlex SQL-backends dichter bij jou! We nemen je mee in wat DataFlex 2023 te bieden heeft op het gebied van SQL met de SQLExecutor, QueryTester en meer...


12:45 Lunch


13:45 Windows apps 2.0 - Harm Wibier
Een nieuw feature in DataFlex 2023 is FlexTron, waarmee je web technologie integreert in je Windows applicaties. Wij laten zien hoe jij Windows applicaties nieuw leven kunt geven, met FlexTron.


14:30 Bouw webapps nog makkelijker - Henri Reterink
Nieuw in DataFlex 2023 is de Web Grid Layout. Een layout systeem waarmee je nog meer controle hebt over het plaatsen van objecten. We demonstreren de nieuwe Web Grid Layout…


15:00 Korte pauze


15:15 Veiligheid - jouw zorg, onze verantwoordelijkheid - Bram Nijenkamp
Veiligheid, een woord dat voor iedereen wat anders betekent. Het is echter van groot belang bij het bouwen, ontwikkelen en deployen van web applicaties. We tonen features, technieken en tools die helpen om jouw applicaties zo veilig mogelijk te maken.


15:30 Jouw management assistent - Bram Nijenkamp
Er zijn veel DataFlex extensions, libraries en samples. Allemaal met hun eigen DataFlex versie, terwijl je workspaces van meerdere versies kunnen zijn. Manage en onderhoud dit met de DataFlex Package Manager!


15:45 Een nieuwe koers... - Nick Nikijuluw
We weten waar we staan. Hoe nu verder?


16:00 Borrel


Praktische informatie:

Tijd: 10:00 - 16:00 uur

Locatie: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, Soesterberg

Eten/drinken: Pauzes en lunch inbegrepen