Can't find what you are looking for? Try these pages!

News

Seminar Hoevelaken

May 1, 2015

We kunnen terugkijken op een succesvol Seminar in de Klepperman te Hoevelaken waar denieuwste versie van DataFlex werd getoond. Een belangrijke uitbreiding op het web ontwikkelplatform is de ondersteuning voor “touch & mobile”.

Een enkele, eenvoudig te leren programmeertaal waarmee geavanceerde web applicaties kunnen worden ontwikkeld die op desktops, tablets en smartphones werken. Dus niet programmeren in HTML, CSS of JavaScript.

Tot de sprekers behoorden specialisten van Data Access Worldwide, maar ook Johan Broddfelt uit Zweden, van oorsprong PhP ontwikkelaar, die net enkele maanden ervaring heeft met DataFlex. Johan heeft gewerkt met veel diverse ontwikkelplatformen en laat zien hoe het DataFlex framework zich van deze andere frameworks onderscheidt.

Een andere gastspreker was Mike Peat, van Unicorn InterGlobal uit de UK. Mike heeft onderzoek gedaan naar de integratiemogelijkheden met Office 365, de Cloud versie van Microsoft Office. Hij deelt zijn ervaringen graag, in een zeer leerzame presentatie.

Daarnaast was als toegevoegde bonus Chip Casanave, CEO/President of Data Access Worldwide aanwezig tijdens het seminar!

De Klepperman in Hoevelaken was voor dit evenement een rustige, exclusieve locatie waar we de tijd konden nemen om onze plannen voor DataFlex voor de toekomst te delen. En natuurlijk om te zorgen dat DataFlex ontwikkelaars in Nederland en België zich voor kunnen bereiden op een succesvolle toekomst in het web, met DataFlex.